Львів відкритий для світу

Львів відкритий для світу

середу, 21 січня 2009 р.



Вже заливають фундамент!

Львів’яни зможуть контролювати будівництво стадіону через Інтернет

Цього тижня розпочали другий етап будівництва стадіону на вул. Стрийській - почали закладати фундамент арени. Мер міста та губернатор заклали на будівельному майданчику пам’ятну символічну капсулу.
У символічній капсулі - лист для майбутніх поколінь. Капсулу помістили в «опалубку» та залили бетоном.
«Ми задекларували УЄФА терміни будівництва стадіону у Львові і підходимо до їх виконання дуже відповідально. Я задоволений тими темпами, які показує на сьогодні генеральний підрядник. Наші партнери добре усвідомлюють, що будують споруду, яка буде одним з впізнаваних символів Львова.», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.
Перший етап будівництва стадіону вже завершили. Як розповів генеральний директор ВАТ «Азовінтекс» Олександр Тарута, закладання капсули – черговий етап реалізації великого проекту. «Позаду залишилися підготовчі роботи, і перші кубометри бетону залиті у фундамент стадіону. Цьому у значній мірі сприяє злагоджена, конструктивна робота усіх зацікавлених сторін будівництва: Львівської міської ради, особисто міського голови пана Садового, державних органів і будівельників, які працюють як одна команда», – зазначив у коментарі генеральний директор ВАТ «Азовінтекс» Олександр Тарута.
На вулиці Стрийській вже завершують будівництво тимчасової дороги навколо стадіону для під’їзду техніки, також будівельники зняли увесь родючий шар ґрунту, який згодом використають для облаштування скверику біля стадіону, і вирівняли ділянку.
Коли на вул. Стрийській завершать встановлення кранів, на місці будівництва облаштують відеокамери для того, щоб львів’яни могли через Інтернет спостерігати за будівництвом стадіону.

Наталя Лісна

Немає коментарів:

Дописати коментар